پرخوری عصبی
پرخوری عصبی

پرخوری عصبی

پرخوری عصبی

اختلال غذا خوردن چیست؟
اختلال خوردن بیماری است که در آن فرد یا دچار بی اشتهایی مفرط و یا پر اشتهایی بیش از حد می شود. بولیمیا نروزا, آنورکسیا نروزا, پرخوری عصبی از بیماری های اختلال خوردن به شمار می روند.
این بیماری های شاید در ابتدا خیلی اثر منفی خاصی بر سلامتی فرد نداشته باشد و به چشم اطرافیان نیاید اما در دراز مدت قطعا اثرات بسیار مخربی بر سلامت فرد خواهد گذاشت.

پرخوری عصبی
در بیماری پرخوری عصبی فرد تا حد امکان پرخوری می کند. بیشتر زنان و مردان چاق درگیر آن هستند و عارضه این اختلال خوردن ابتلا به دیابت نوع۲, پرفشاری خون, و بیماری های قلبی و عروقی است.

علائم بیماری
بیشتر افراد پیش آمده که گاهی پرخوری کرده اند اما پرخوری عصبی متفاوت است. افراد مبتلا هیچ کنترل روی غذا خوردن خود ندارند و بدون اینکه متوجه شوند مقدار بیش از حدی غذا می خورند. زمانی دست از غذا خوردن برمیدارند که احساس درد و تمدد در معده داشته باشند و به حالت تهوع دچار شوند. این افراد حتی زمانی که گرسنه نیستند هم به شکل عادت تمایل دارند غذا بخورند و خود را سرگرم کنند.
بیشتر افراد مبتلا ادعا دارند که عوامل مختلف مثل اضطراب, افسردگی باعث این رفتار می شود.

 

 

پرخوری عصبی
پرخوری عصبی

 

 

احساس گناه
احساس گناه بعد از خوردن حجم زیادی از غذا یکی از علائم بارز این اختلال است. فرد دچار پشیمانی می شود و خود را سرزنش می کند.

افزایش وزن
خیلی دور از ذهن نیست؛ دریافت بیش از حد مورد نیاز کالری باعث اضافه وزن و چاقی است. این افراد خیلی به دنبال کاهش وزن نیز هستند. اما تا زمانی که این اختلال درمان نشود نمی توان کاری برای کاهش وزن و لاغری او انجام داد.

تشخیص: در صورتی که فردی حداقل هفته ای یکبار در سه ماه متوالی دچار این رفتار باشد, مبتلا به این اختلال است که باید تحت درمان قرار بگیرد.

کانال تغذیه سالم

پیشنهاد ما

پرخوری - چگونه از پرخوری جلوگیری کنیم؟

پرخوری – چگونه از پرخوری جلوگیری کنیم؟

پرخوری – چگونه از پرخوری جلوگیری کنیم؟ پرخوری پرخوری که ممکن است ترکیب از علل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *