چای سبز | معجزه ی لاغری و سلامتی با چای سبز

خواص چای سبز | معجزه ی لاغری با چای سبز

چای سبز, معجزه ی لاغری با چای سبز

چای سبز در لاغری و سلامتی
چای سبـز غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مختلف که بسیار برای سلامتی مفید است.
مطالعات مختلف نشان داده اند که چای سبز موجب افزایش سوختن چربی ها است و به کاهش وزن کمک می کند.

چای سبـز حاوی ماده ای که به کاهش توده چربی کمک می کند.
چای سبز چیزی بیشتر از یک نوشیدنی گرم خوش عطر و بو است.ترکیبات فعال برگ چای سبز در آب حل می شود و نوشیدنی نهایی درست می شود. معروفترین ماده فعال چای سبز ,کافئین است. یک لیوان چای سبز حاوی ۴۰-۲۴ میلی گرم کافئین است.کافئین به عنوان محرک چربی سوزی شناخته می شود.

چای سبـز موجب انتقال چربی ها از سلول های چربی است.
برای چربی سوزی نیاز است که چربی ها در سلول چربی شکسته شود و وارد جریان خون گردد.ترکیبات فعال چای سبـز موید این فرآیند با افزایش تاثیر هورمون های چربی سوز, هستند.آنتی اکسیدان اصلی این چایEGCG است . EGCG آنزیمی که هورمون اپی نفری را می شکند , مهار می کند.وقتی آن آنزیم مهار می شود , نور اپی نفرین افزایش می یابد. هورمون اپی نفرین در سیستم اعصاب سیگنالی است برای سلول های چربی تا چربی را تجزیه کنند.در نتیجه افزایش سطح این هورمون موجب افزایش تجزیه چربی در سلول های چربی است.در نتیجه این چربی ها وارد جریان خون شده و به عنوان سوخت انرژی در خدمت سلول ها مانند سلول عضلانی قرار می گیرد .

خواص چای  سبز | معجزه ی لاغری با چای سبز

چای سبـز موجب افزایش چربی سوزی,به ویژه هنگام ورزش است.
در مطالعات مختلف بسیاری مشاهده شده است که چای سبـز چربی سوزی را افزایش می دهد.

چای سبـز باعث افزایش میزان متابولیسم است.
بدن انسان حتی در هنگام خواب , آرام نشستن و فعالیت نداشتن کالری مصرف می کند.برخی مطالعات بیان داشته اند که مصرف چای سبـز متابولیسم را تا حدی افزایش می دهد.افزایش متابولیسم در حدود ۴-۳% خواهد بود.البته توجه داشته باشید که همه مطالعات به افزایش میزان متابولیسم نرسیده اند. همچنین این تاثیر قطعا فردی خواهد بود و ممکن است در فردی چنین تاثیری نداشته باشد.

آیا چای سبـز باعث کاهش دریافت کالری می شود؟
یکی از تاثیرات چای سبـز بر کاهش وزن , کاهش اشتها است. که این امر باعث کاهش دریافت کالری می گردد.چای سبـز باعث کاهش توده چربی به ویژه در ناحیه شکم است.چربی احشایی موجب التهاب و مقاومت به انسولین است که باعث ابتلا به بیماری هایی نظیر بیماری قلبی و دیابت نوع۲ می گردد.

Related Post