راه های کاهش استرس و اضطراب
راه های کاهش استرس و اضطراب – منیزیم بخورید!
کمبود میزیم از مشکلات شایع در حال افزایش است . سطح منیزیم خون به واسطه رژیم های غذایی خاص , عادت رفتاری و … ممکن است کاهش یابد .
کمبود منیزیم باعث افزایش خطر ابتلا فرد به پرفشاری خون و بیماری های قلبی و عروقی می گردد . سطح منیزیم در افراد مبتلا به بیماری های قلبی , فشارخون بالا و دیابت به طور چشمگیری کاهش میابد .
منیزیم به شل شدن عضلات دیواره عروق کمک , و به این ترتیب فشار خون را تنظیم می کند . همچنین منیزیم ضربان قلب را تنظیم می نماید . دارو درمانی با آهن برای کنترل فشارخون غالبا وضعیت را بدتر می کند , زیرا باعث دفع منیزیم از بدن می شود .
کمبود منیزیم باعت افزایش احساس اضطراب و نگرانی در افراد می گردد . به هنگام استرس غدد آدرنال هورمون استرس آدرنالین و کورتیزول را به جریان خون آزاد می کند . این دو هورمون باعث دفع منیزیم از طریق ادرار می شوند . این به آن معنا است که کسانی که دچار استرس مزمن می باشند , دچار کمبود منیزیم هستند . استرس مزمن نیز باعث دفع منیزیم از بدن است .
افرادی که دچار کمبود منیزیم هستند نیز بیشتر دچار استرس و پریشانی می شوند .
چه کسانی در عرض کمبود منیزیم هستند ؟
این افراد بیشتر دچار کمبود منیزیم می شوند :
- افراد مضطرب و نگران
- افرادی که الکل و نوشیدنی های الکلی مصرف می کنند .
- افراد مبتلا به سوء هاضمه ( اختلال در هضم باعث سوء جذب منیزیم می گردد . )
- افرادی که در رژیم غذایی خود نمک , کافئین , نوشیدنی های صنعتی و شکر بیش از حد معمول دریافت می کنند . این مواد باعث دفع منیزیم است .
- افرادی که به شدت تعریق می کنند .
- افرادی که رژیم غذایی فاقد سبزیجات دارند و به اندازه کافی میوه , دانه ها و مغزها را دریافت نمی کنند .
نشانه های کمبود منیزیم عبارتند از :
- گرفتگی عضلات
- بی خوابی
- افسردگی
- تهوع
- عدم تمرکز
منابع غذایی منیزیم کدام ها می باشند ؟؟؟
منیزیم در سبزیجات برگ سبز تیره , مغزها و دانه ها یافت می شود . بیشتر افراد به میزان کافی این موادغذایی را در برنامه غذایی خود دریافت نمی کنند . به همین منظور تغییر در برنامه غذایی و عدات رفتاری به رفع این کمبود کمک به سزایی می کند .